13 Mart 2013 Çarşamba

Nabza Göre Şerbet Vermeyenler Derneği!

Evet! Tam olarak böyle bir dernek kurmak istiyorum. Vatana millete hayırlı olsun diye de kapıda 5 koç kestirip 10 metre uzunluğundaki kurdeleyi 20 kişi birden kestireceğim! 

Basın açıklamamda da aynen şu sözleri söylemeyi düşünüyorum.


Bu dernekte kimseye göre değil herkes kendine göre davranacak. Kimse canı istediğinde karşısındakini kullanmaya kalkamayacak. Canı istediğinde eşi, dostu, dayısı, amcası akrabası, arkadaşı aklına gelen direk kapı önüne konacak. Hile, ikiyüzlülük, yalan, dolan, hak yeme, laf sokma, fesatlık, kıskançlık olmayacak. Hele dedikodu yapanların dillerini ibretlik kesip atıcaz kapı önüne. Birşey hoşuna gitti mi tebrik edilecek, hoşuna gitmedi mi hoşuna gitmiş gibi davranılmayacak. Görüp görmemezlikten, duyup duymamazlıktan gelinmeyecek! Ne düşünüyorsan o söylenecek. Öyle dansöz gibi kıvırmak yasak! 

"Sana yapılmasını istemediğin şeyi karşındakine yapma" klişesi tüm duvarlara asılacak ve herkesin aklına baltayla kazılacak. Aksini yapanların ve düşünenlerin cehenneme direk olan yol biletleri derneğimizden ücretsiz kesilecek. 

"Say beni sayayım seni" ve "ne kadar ekmek o kadar köfte" gibi deyimlerimiz vizyonumuzu belirleyecek.

"Samimi olmayanlar giremez" tabelamız kapının girişinde asılacak. Yukarıda saydığımız bir veya birkaç özelliğe uymayan samimiyetsiz, riyakar ve melek yüzlü şeytan vatandaşlarımızın kendine has doğal ortamlarında kalmalarını tavsiye ediyoruz.

"Aksi halde koy g*tüne rahman" olayı bizzat yaşatılacaktır kendilerine!

Bu derneğe üye olmak için olması gereken tek özellik "Dürüst ve Gerçek" olmaktır. 
Gerisi teferruattır.

Saygılar

Gözde

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...