22 Mart 2013 Cuma

Beyonce ile H&M Yaz Boyu Bizimle!

Bu yaz fazlasıyla güzel, eğlenceli, gözlerimizin bayram ettiği, herkesin gönlünün alındığı, ne erkeklerin ne de kadınların hani bize demediği bir yaz olacak şükürler olsun :)

H&M'nin yaz koleksiyonu çekimleri ve reklam kampanyasını yüzü Beyonce oldu!


Beyonce ve H&M'nin bu muhteşem birlikteliği bizleri sevindirdi kısacası. Çekimlerin Bahama Adalarında gerçekleştiği duyuruldu. Zaten bu resim ne kadar da şahane bir çekim olduğunu ispatlıyor sanırım.

Beyonce bu birliktelik ve güzel çekimler için ise şunları söylemiş:

Ateş, su, toprak ve hava olmak üzere dört elementin kadınların farklı duygularını yansıttığı bu konsepti gerçekten çok sevdim. Tropikal adada yaptığımız çekimlerde reklamdan ziyade bir klip çekiyorum gibi hissettim.”

 Sadece basın ilanları ile kalmayacaklar bir de dediğim gibi gözler bayram etsin diyerekten bir tv reklamı ile de bizi mutlu edecekler... Reklam müziği olarak da Beyonce'un yeni şarkısı Standing On The Sun kullanacaklarmış...

Magnum'da hatırlarsanız Orlando Bloom ile anlaşmıştı. 


Fotoğraf çekimleri Nihat Odabaşı tarafından gerçekleştirilecek Magnum'un reklam kampanyası ve H&M'nin bu başarılı reklamlarının yanı sıra diğer markalarda yüzümüzü güldürmeye devam etsin diyorum :)

Gözde


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...