4 Aralık 2012 Salı

Bu Çadırda Bir Dünya Mutluluk Var Dediler, Gittik Gördük!

Hafta sonu yazısı için biraz geç kalmadın mı derseniz size yanıtım gayet net: Evet! Çünkü benim dün doğum günümdü, bugün ise evden work olayına entegre etmeye çabaladım kendimi. Başardın mı derseniz ona da cevabım kısa ve net: Hayır!


Neyse detaylara sonra gireriz elbet. Asıl meselemiz Cumartesi günkü Coca Cola'nın Mutluluk Çadırı... Dibimizdeki bu mutluluk balonu dedikleri kadar da mutluluk saçıyor mu diye merak ettik ve gidelim dedik...

0-15 yaş arasında olsaydım çok daha fazla eğlenebilirdim belki ama 27 yaşına daha dün basmış ve reklam dünyasının ucundan da olsa içinde olan biri olarak tek ilgilendiğim şey Coca Cola'nın eski reklamları ve Cola kutuları ve şişelerinden yaptıkları enteresan tasarımlardı diyebilirim...


Ama yine de bizim için olan eğlencelerin hiç birinden kusur kalmadık. Karaoke bile denedik... Çadırdan içeri girdiğinizde sizi Coca Cola'nın iştah açıcı açılış sesi kulaklarınızda yankılanıyor... Bu arada meğer zararlı diye bildiğimiz Cola bir eczanede bulunmuş haberimiz yok!

Seneler öncesinin reklamları, reklam giysileri, promosyonları, şişe tasarımları ve daha marka adına birçok şeyi bir arada bulabiliyorsun. En güzel yanı da seni seneler öncesine götürüyor olması... Bu nostaljik yelpazeleri camı kırıp almak istedim mesela :)


Bunlarda Coca Cola'nın nostaljik ve çok güldüğüm reklamları...


Dediğim gibi madem eğlenmeye geldik kafasında olduğumuz için her haltı yaptık... Annem aramızda en komik olanıydı :) 


Biz kusur kalır mıyız? Kalmayızzz;)


Nostaljik Coca Cola buzdolapları...



Kutu Cola atıklarından böyle bir şey nasıl çıkmışsa artık... Hayal gücünün son noktasına iyi örnekler bunlar...


Bu da cam şişe Coca Cola'lar... Alın size kolye tasarımı :)


"Hiçbir şeyi ziyan etme" mantığı ile plastik Cola'ların dışındaki etiketlerinden oluşmuş bir kalem kutuluk...


Bunlar da çıkışa doğru evin bir köşesine koysam ne güzel olurdu ki diye düşündüğüm devasa şişe tasarımları :)



Veeee çıkışta bu nostaljik Volvo kamyonundan birer bardak Cola'mızı alarak bir dünya mutluluktan payımızı almanın haklı mutluluğunu yaşadık... :)


Buram buram nostalji koktuğu için bu etkinliğe ba-yıl-dımmm tabii ki :)


Çıkıştan sizi direk alışveriş bölümüne bağlıyor yol... Ve bu minik shopping alanında içerde gördüğünüz bir çok şeyi alabiliyorsunuz. Coca Cola'ya dair nostaljik ne varsa hepsi burada... Fiyatlar biraz fazla olsa da yine de göz gezdirmeye değer ;)

Her şeye rağmen eski ve köklü bir marka bu zamanda bundan daha iyisini yapamazdı diye düşünüyorum... 

Sevgiler

Gözde

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kamyonunuz çok nostaljik olmuş.Yapanın eline sağlık.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...