12 Aralık 2012 Çarşamba

P&G'nin 25. Yıl Gecesinde Olanlar...

Öncelikle çok zevkli ve eğlenceli bir gece geçirdiğimi söylemek isterim. Bu organizasyonu yapan herkese çok teşekkürler... Son zamanlarda bu kadar zevk aldığım bir basın davetine katılmamıştım diyebilirim...


Dünyada 175. Türkiye'de ise 25.yılını kutlayan P&G, Türkiye'de yaşamlarını iyileştirdiği ve evlerine girdiği tüketicilerine teşekkür etmek amacıyla zaman tüneli konseptinde tasarladığı P&G Evi'nin açılışını dün gece İstinye Park'ta gerçekleştirdi. Birçok ünlü simanın yanı sıra cemiyet hayatının önemli kişileride bu özel gecede bir araya geldi.


Ayşe Tolga, Özge Ulusoy, Hakan Akkaya, Ender Saraç ve Derya Baykal gibi ünlü  isimlerin yanı sıra P&G markalarının reklamlarında oynayan Pelin Karahan, Defne Samyeli, Yasemin Bradley ve Ayşe Teyze olarak bilinen Ayşe Gündoğdu gibi tanınmış yüzler katıldı.

P&G ürünlerinin nostaljik ambalajları ise beni 90'lı yıllara geri götürdü diyebilirim...Özellikle de Blendax Şampuanlar :)


 

Tüm gece boyunca nostaljik P&G markalarının reklamları arasında zaman tüneline girmiş gibiydik.


 Özellikle Zeki Müren'li Alo reklamı ve Ayşe Teyzeli Ace reklamı beni çocukluğuma götürdü diyebilirim. :)


Konsept olarak geçmişi anımsatan bu hoş detaylarda geceye katılanların yüzünde güzel bir gülüşe dönüştü...


Tabii ünlüler arasından en sevdiklerimle resim çektirmeyi ve muhabbet etme fırsatını elbette boş çevirmedim! 


Özellikle Pelin ve Hakan ile oluşan sıcaklık onları sevmemde ne kadar haklı olduğumu gösterdi bana :) 


Ve gecenin sonuna doğru P&G marka  isimlerinin yer aldığı bu harika gösterişli pastanın etrafında tüm ünlüler bize poz verdiler :)


Pastaları yemesi göründükleri kadar zevkli olmasa da alıp biblo yapsam nasıl olur fikrini düşündürdü bana tabii!

 
Ve bu güzel gecenin sonunda bize çok güzel hediyeler veren P&G ailesini 25. yıllarında tebrik ederiz. Nice markalar ve projeler ile Türkiye'deki varlıklarına devam etmelerini dilerim... 

 
Dün açılışı yapılan ve buram buram nostalji kokan P&G evini 11-17 Aralık 2012 tarihleri arasında İstinye Park’ta ziyaret edebilirsiniz. P&G Evi’nde 1 hafta boyunca özellikle kadın ve çocukları sürprizlerle dolu oyun, yarışma ve bakım etkinlikleri bekliyor olacak haberiniz olsun!

Gözde


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...