16 Temmuz 2013 Salı

Sen Hiç "Erkek Hastalıkları Hastanesi" Gördün Mü?

Gören, duyan veya bilen var mı allah rızası için söylesin???

Nedir bu kadınların çektiği arkadaş! Dünya tüm pis oyunlarını bizim üzerimize oynuyormuş gibi...

"KADIN HASTALIKLARI HASTANESİ"

Erkeklere soruyorum!?



Hayatınızın yarısına kadar her ay 1 hafta olmasa! "sinir krizi - çikolata krizi - şişlik krizi" yaşasanız? Ve bunu kızların eteklerinin altını görmek için türlü oyunlar yapmaya çalıştığınız bir yaşta yaşasanız?

Doğdunuz ilk günden bu yana hep ama hep bacaklarınızı iki yana en geniş pergel açısıyla açıp oturmanız size en büyük ayıp olarak öğretilse?

Otobüste - minibüste ve hatta yolda yürürken bile hep arkanızı kollamak zorunda kalsanız?

Ailenizle birlikte yaşarken dışarda eğlenmek veya kalmak için hep "ben Merve'lerde kalıcam, Zeynep'lerde ders çalışıcaz" yalanını söylemek zorunda kalsanız?

Bir insan dünyaya getirebilmenin sorumluluğunu 9 ay boyunca türlü türlü sıkıntılarla yaşasanız? 

Evlendikten hele bir de çocuk olduktan sonra o evin hem aşçısı, hem doktoru, hem temizlikçisi, hem ütüsücü, hem eğlencesi, hem misafir ağırlayanı vs. gibi bir sürü ama bir sürü şeyi olsanız?

Ama biliyorum sizin de derdiniz çok... Bir sünnet bir de askerlik anılarınız ile bir ömür boyunca tüm dost muhabbetlerinde açılır açılır kapanırsınız...

Sonuç olarak erkekler kendilerinin üzerlerindeki sorumluluklardan bahsederken insan gerçekten üzülmüyor değil... Yazık... Size özel bir hastaneniz bile yok.

Gözde










Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...